HomeNieuwsFAQ
 
Nieuw op de site?
 

 
Inloggen
 
E-mail

 
Wachtwoord

 
   Automatisch inloggen
 

 
Nieuws
 
Pinguïnduo als coach..

Benny & Jenny zijn de 1e "coaches" die zijn ingeschakeld om nieuwe bezoekers van de Time-lines site zo snel mogelijk op weg te helpen.

Just MarriedCoach geeft tips & trucs
Bij veel mensen blijken er in het begin van het gebruik van de site vaak vragen te zijn. We hebben daarom een aantal tips gemaakt waarmee je snel de weg te gaan vinden op  www.time-lines.nl. Om deze tips niet alleen nuttig maar ook leuk te maken is het idee van een persoonlijke "coach"  geboren. Klik hier om een coach te kiezen

Meer Coaches
De "coach" wordt je vaste aanspreekpunt bij Time-lines.nl en helpt je stap voor stap de verschillende functies te gebruiken. 
De bedoeling is dat er meerdere coaches gaan komen zodat iedereen een coach kan kiezen die bij je past. Elke coach heeft zo zijn eigen stijl van communiceren en uiteraard is je coach in te ruilen wanneer deze naar jou idee onvoldoende presteert. De coach volgt de vorderingen op de site en zal geregeld een berichtje sturen met een tip die volgens de coach van waarde kan zijn. 

Poll
Uit een eerdere poll op de site kwam het pinguïnduo Benny & Jenny  met een nipte overwinning als favoriete coach uit de stembus. Om deze pinguïns als coach te activeren kun je gaan naar je instellingen.
Klik hier om naar mijn-instellingen te gaan

 
[ Meer nieuws ]